Näköalatasanne

Nouse hissillä Lahden Suurmäen huipulle ja pääset nauttimaan upeasta panoraamanäkymästä, joka avautuu näköalatasanteen isoista ikkunoista!

Suurmäki on toiminut mäkihypyn maailmacupin osakilpailupaikkana sen alusta alkaen. Nyt sinulla on myös mahdollisuus kokea tämä upea näyttämö ylhäältä ja nähdä Lahti uusin silmin. Tornista näkee hyvällä säällä Lahden keskustan, Vesijärven, sekä upeat harjumaisemat. Kesäisin mäkimontusta voi myös nousta mäen päälle hiihtohissillä aivan kuten mäkihyppääjätkin tekevät. Ja kyllä, mäkihyppääjät harjoittelevat myös kesäisin. Hyvällä tuurilla saatatkin nähdä mäkikotkan liitämässä!

PÄÄSYLIPUT – VIERAILE SUURMÄEN HUIPULLA

Näköalatasanne on yleisölle avoinna päivittäin 2.6. – 31.8., poikkeuksena Juhannuspyhät (21.-22.6.2024). Muina vuodenaikoina näköalatasanteelle pääsy onnistuu varaamalla se yksityistilaisuuteen.

Aukioloajat kesäisin:

Monday - Friday:

10:00 - 17:00

Saturday & Sunday:

11:00 - 17:00

Pääsylippuja voi ostaa paikan päältä saapuessasi. Voit saapua vapaasti aukioloaikoina, ennakkovaraukset eivät ole tarpeellisia yksityishenkilöiltä tai pieniltä ryhmiltä. Pääsylippu oikeuttaa sinut ihastelemaan maisemia niin pitkäksi aikaa kuin toivot. Jos ostat lipun tämän nettisivun kautta, näytäthän kuvakaappauksen saamastasi kuitista henkilökunnalle saapuessasi.

Ennakkovaraus vaaditaan yli 50 henkilön ryhmiltä ja yritysryhmiltä, jotka toivovat maksua laskulla. Ota yhteys asiakaspalvelu@yogarocks.fi varataksesi.

Hinnat

Aikuiset

8 €

Lapset / Eläkeläiset / Opiskelijat

4 €

Ryhmäalennus saatavilla yli 10 hengen ryhmille. Ryhmäliput saatavilla tornilta.

PYSÄKÖINTI / PÄÄSY TORNILLE

Torniin mahtuu yhtä aikaa noin 50 henkilöä. Pääsy nakoalatasanteelle tapahtuu hissillä (sekä pienellä määrällä portaita).

Tornin juurella on mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin. Hiihtomuseolta on myös mahdollista kävellä ylös tornille tai vaihtoehtoisesti käyttää hiihtohissiä sen toimintakauden aikana. Hiihtohissiajelu kuuluu pääsylipun hintaan.

Kesällä 2023 hiihtohissi on avoinna 26.6. – 31.7.

Varmistaaksesi hissin toiminnan tilanteen voit soittaa +358 400 308 307