Tervetuloa Lahden Suurmäelle!

Nauti upeasta maisemasta, tutustu alueen luontopolkuihin vuokrapyörillämme tai koe henkeäsalpaava köysilaskeutuminen Lahden kuuluisan hyppyrimäen huipulta!

Näköalatasanne

Koe upea panoraamanäkymä Lahden ympäristöön Suurmäen huipun näköalatasanteelta.

Pyöräily

Vuokraa sähköpyörä tai fatbike ja tutustu Salpausselän polkuihin kaksipyöräisellä!

Hiihto

High Hill Adventure sijaitsee kirjaimellisesti aivan Salpausselän MM-cupin hiihtolatujen vieressä! Kattavan latuverkoston kokonaispituus on noin 145km.

Köysitoiminta

Hurjapäisempää toimintaa etsiville tarjoamme köysilaskeutumisia ja kiipeilykokemuksia Suurmäen betonijalassa. Suomen korkein laskeutuminen (65m)!

Tapahtumapaikka

Näkötorni on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin! Suurmäen näköalatasanne on loistava toteutuspaikka esimerkiksi yritysjuhlaan, romanttiseen illalliseen tai mihin tahansa yksityistapahtumaan.

Lahden Suurmäki ja sen ympäristö on ehdoton kohde kaikille alueella vieraileville! High Hill Adventuren kautta voit ostaa pääsylippuja Suurmäen näköalatasanteelle, vuokrata pyöriä ja hiihtovarusteita lähimaaston tutkimiseen tai varata erilaisia köysitoiminta-aktiviteetteja! Löydät meidät aivan Suurmäen juurelta. Tule kokemaan, mitä Lahden keskustan tuntumasta voi parhaimmillaan löytyä!